Transport persoane Resita Munchen

Viziteaza orasul Munchen in timpul celui mai cunoscut eveniment de aici – Festivalul berii Oktoberfest – si sarbatoreste in stil german. Mancarea traditionala si cea mai buna bere te asteapta alaturi de o serie de festivitati si spectacole impresionante.

Cum ajungi la Oktoberfest?

Reverva-ti din timp un bilet de autocar Resita Munchen si participa la cel mai cunoscut festival din Germania. Desi Resita este punct de plecare pentru cursele periodice cu destinatia Munchen este mai sigur sa iti rezervi biletul de autocar cu cateva luni inainte daca vrei sa calatoresti in timpul festivalului.

Oktoberfest nu inseamna doar bere si mancare traditionala, ci o deosebita atmosfera de sarbatoare la care trebuie sa participi macar o data in viata. Este un eveniment care aduna turisti din toate colturile Europei, inclusiv numerosi romani cuceriti de aceasta sarbatoare.

Dupa ce ti-ai rezervat biletul de autocar Resita Munchen, noteaza-ti in agenda si cateva obiective pe care nu ai voie sa le ratezi odata ajuns in Munchen.

Viziteaza neaparat Gradina Engleza si Marienplatz (Piata centrala)! Fa o plimbare prin piata de merinde pentru a lua dulciuri pentru cei dragi si admira Palatul Nymphenburg. Rezerva-ti o seara pentru a savura cele mai bune preparate in cea mai celebra berarie din Munchen: Hofbrauhaus. Daca esti pasionat de masini, trebuie neaparat sa ajungi la Muzeul BMW.

Calatoreste confortabil si in conditii elegante cu autocarele de transport persoane Resita Munchen si simte atmosfera deosebita a Festivalului Oktoberfest!

 

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport persoane Resita Germania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.