Transport persoane Timisoara Hannover

Calatoreste intr-un oras pentru toate varstele, pentru toate gusturile, ideal atat pentru afaceri, cat si pentru vacante.  Hannover este un oras-capitala, situat pe cursul raului Leinen, cunoscut atat pentru economia prospera, cat si pentru nenumaratele atractii turistice.

Autocar Timisoara Hannover

HannoverDe la Timisoara la Hannover ajungi rapid cu autocarul. Serviciile de transport persoane Timisoara Hannover  pun la dispozitia calatorilor curse periodice pentru acest traseu.

Numarul mare de vizitatori care ajung aici este un motiv in plus pentru a asigura un program oranizat si eficient de transport persoane catre aceasta destinatie.

Cei mai multi romani calatoresc cu autocarele de transport persoane Timisoara Hannover mai ales in timpul Targului dedicat tehnologiei (Hannover Messe sau in eng. Hannover Fair) care are loc, de obicei,  in luna aprilie.

Peste 6.500 de expozanti si cele mai interesante innovatii din domeniul tehnologiei atrag peste 250.000 de vizitatori din intreaga lume.

Odata ajuns aici, fa-ti timp si pentru obiectivele turistice din zona:

  • Gradinile Regale Herrenhausen, comparate cu Gradinile Regale din Praga pentru frumusetea lor. Aici se gaseste cea mai inalta fantana din Europa.
  • Berrgarten – gradinina botanica.
  • Kropcke – zona pietonala destinata shoppingului,  petrecerii timpului liber si totodata cel mai important loc de intalnire din oras.

Nu te astepta, la finalul calatoriei tale cu autocarul Timisoara Hannover, sa ajungi intr-un oras tipic german cu un centru medieval foarte bine conservat. Este cunoscut ca Hannover a fost cel mai afectat oras in timpul razboiului. De aceea vei avea surpriza descoperirii unui oras-destinatie destul de nou, cu o modernitate si un urbanism bine conturate.

Alege transportul de persoane Timisoara Hannover si bucura-te de diversitatea acestui frumos oras german si de obiectivele turistice pe care ti le ofera. Calatorie frumoasa!

Transport persoane Timisoara Hannover

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport Persoane Timisoara Germania. Bookmark the permalink.

Comments are closed.