Transport persoane Timisoara Manchester

Manchester este orasul gazda al celei mai cunoscute echipe de fotbal din lume si, totodata, o destinatie de vacanta preferata de catre iubitorii de arta si cultura, de distractie si divertisment, un mare centru comercial si zona cu cea mai mare diversitate lingvistica din lume. Ce trebuie sa vizitezi, odata ajuns in orasul englez Manchester?

Manchester este renumit ca una dintre cele mai populate zone din Anglia. Aici poposesc numerosi turisti indragostiti de arta si frumos si pasionati de sport. Viziteaza:

  • King Street, cea mai importanta zona turistica, animata de restaurante selecte si pub-uri, precum si de cele mai luxoase magazine.
  • Pentru o plimbare relaxanta mergi in Piccadilly Gardens, unde se afla uriasa roata Wheel of Manchester. Acesta zona este considerata inima orasului datorita cafelelelor si localurilor animate de aici.
  • Pentru cumparaturi, nu rata cel mai mare centru comercial din Marea Britanie: Manchester Arndale Shopping Centre.
  • Daca esti pasionat de sport, trebuie neaparat sa ajungi atat la stadionul celui mai vestit club din lume (Stadionul Old Trafford), cat si la Muzeul National de Fotbal gazduit de impresionanta cladire de sticla Urbis Buidling.

Atat de multe obiective de vazut! Atat de multe activitati atractive! Toate stau la dispozitia ta in Manchester.

Pana aici este cel mai simplu sa calatoresti cu autocarul Timisoara Manchester. Serviciile de transport persoane Timisoara Manchester iti garanteaza o calatorie placuta si asigurarea celor mai bune conditii de calatorie: confort, siguranta, punctualitate, eleganta, profesionalism.

Alege un partener de calatorie de incredere precum serviciile de transport persoane Timisoara Manchester  atunci cand calatoresti pe distante mari si ai nevoie de preturi avantajoase.

Este cel mai profitabil mod de a ajunge in destinatiile dorite, fara prea mare efort!

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport Persoane Timisoara Anglia and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.