Transport persoane Timisoara Nuremberg

Informatii si Rezervari autocar transport persoane Timisoara Nuremberg:

Transport persoane Timisoara Nuremberg

Servicii Transport persoane Timisoara Nuremberg cu autocarul si microbuzul

Procesele de la Nuremberg, Al Treilea Reich, Targul de Craciun de la Nuremberg sunt doar cateva lucruri care ne vin in minte atunci cand ne gandim la cel de-al doilea oras ca marime din Bavaria. Insa Nuremberg inseamna mult mai mult. Rezerva-ti un bilet de autocar Timisoara Nuremberg si viziteaza una dintre cele mai frumoase zone ale Germaniei.

Calatoreste cu autocarul pe itinerariul Timisoara Nuremberg pentru a descoperi un oras cu arhitectura gotica, medievala si moderna care te cucereste de la prima vizita. Frumusetea orasului este data atat de constructiile incarcate de istorie, cat si de curgerea raului Pegnitz sau de canalul Rin-Main-Dunare.

Principale obiective pe care le puteti vizita dupa ce autocarul de transport persoane Timisoara Nuremberg v-a lasat la destinatie sunt Castelul Nuremberg, fiind considerat simbolul orasului, Bisericile Sfantul Sebald, Sfantul Laurentiu si Biserica Fecioarei Maria, Muzeul culturii industriale.

O plimbare prin centrul vechi al orasului te va purta pe romanticele strazi pietonale, in timp ce admiri raul Pegnitz sau cauti suveniruri prin magazinele de antichitati, bijuterii sau obiecte hand-made de aici.

Ai toate motivele sa vizitezi un oras atat de minunat precum Nuremberg pentru ca beneficiezi de cea mai convenabila solutie de transport. Din Timisoara, pornesti cu autocarul de transport persoane Timisoara Nuremberg si ajungi la destinatie la ora stabilita, in cele mai sigure conditii de calatorie.

 

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport Persoane Timisoara Germania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.