Transport persoane Timisoara Regensburg

Alege pentru vacanta ta un oras plin de istorie si atractii turistice cu iz medieval. Peste 1.500 de cladiri recunoscute ca monumente istorice si culturale te asteapta sa le calci pragul. Calatoreste cu autocarul de la Timisoara la Regensburg pentru a vizita un oras unic, minunat pentru peisajele si frumusetea sa.

Drumul cu autocarul de la Timisoara la Regensburg este lung, dar frumos. Zonele de tranzit sunt o adevarata incantare pentru privire. Pana la destinatie calatoresti in siguranta cu autocare ultra-moderne de ultima generatie. Toate dotarile necesare unui drum mai lung iti stau la diapozitie pentru a-ti transforma calatoria intr-un drum parcurs confortabil si in siguranta.

Prin ce este unic Regensburg? Regensburg este cel mai bine conservat oras medieval al Germaniei, un loc foarte bine pastrat si intretinut dupa Al Doilea Razboi Mondial. Aici gasesti obiective turistice de valoare care atrag permanent privirile vizitatorilor: Podul de Piatra peste Dunare, Catedrala, Muzeul Catedralei, Palatul Emmeram.

Tot in Regensburg ai o multime de biserici pe care sa le admiri.

Regensburg nu este doar un muzeu medieval in adevaratul sens al cuvantului. El este un oras populat de oameni vesseli si optimisti, un loc in care vei gasi numeroase berarii, baruri, restaurante care anima atmosfera de poveste medievala din jur. Regensburg este orasul in care vei reveni de fiecare data cand vei dori sa te relaxezi departe de stresul cotidian.

Calatoreste cu serviciile de transport persoane Timisoara Regensburg pentru o experienta care merita traita!

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport Persoane Timisoara Germania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.