Transport persoane Timisoara Rosenheim

Un drum cu autocarul te desparte de unul dintre cele mai frumoase orasele germane din landul Bavaria: Rosenheim. Aproximativ 1.000 de kilometri pe care ii parcurgi in cele mai bune conditii de siguranta si confort, daca alegi sa iti petreci cateva zile intr-o zona tipic bavareza, cu oameni incantatori, peisaje frumoase, traditie, istorie si multa verdeata.

CURSE-TIMISOARA-ANGLIARezerva-ti un bilet de autocar pentru transportul de persoane Timisoara Rosenheim, pentru o calatorie placuta!

De ce este o varianta buna sa mergi cu autocarul pana in Rosenheim?

Cel mai apropiat aeroport (Munich) este la 90 de minute de oras. Distanta nu este atat de mare, dar daca iti doresti o calatorie comoda, pe parcursul careia sa nu cari de bagaje prin aeroport si sa nu iti faci griji din cauza transferului de la aeroport spre orasul de destinatie, atunci autocarul de la Timisoara pana in Rosenheim este o idee care iti poate surade. Calatoresti confortabil, eficient, rapid si la preturi avantajoase!

In Rosenheim te asteapta stadute curate si linistite, locuri cu verdeata si o zona atractiva pentru shopping. Pentru a cunoaste orasul iti recomandam sa faci turul acestuia inchiriind o bicicleta. In lunile de vara este cea mai buna modalitatea de transport, in plus este un mod ideal de a face miscare.

Nu ocoli centrul istoric al orasului! Aici te asteapta cladiri interesante care fac parte din trecutul si din traditia orasului. Un sejur in Rosenheim este ocazia perfecta pentru a te relaxa si pentru a te lasa cucerit de stilul de viata sarmant al oamenilor de aici chiar si pentru cateva zile.

Oricand decizi sa calatoresti spre zona bavareza a Germaniei, serviciile de transport persoane Timisoara Rosenheim iti stau la dispozitie cu cele mai elegante conditii de calatorie.

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport Persoane Timisoara Germania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.