Transport persoane Timisoara Traunstein

Esti in cautare de traditii germane? Calatoreste in orasul Traunstein!

Serviciile de transport persoane Timisoara Traunstein iti pun la dispozitie o serie de autocare si microbuze moderne pentru a-ti asigura cele mai bune conditii de deplasare. Cine calatoreste cu autocarul de la Timisoara la Traunstein se bucura de privelisti minunate pe tot parcursul calatoriei si poate admira frumusetea traseului parcurs. Este un prilej de a cunoaste zonele invecinate ale tarii noastre si de a admira autostrazile europene, orasele de tranzit si cadrele naturale deosebite.

Calatoria cu autocarul are un pret mai ieftin decat alte mijloace de transport, dar iti asigura cele mai confortabile conditii pentru deplasarea ta de la Timisoara spre destinatia aleasa. Din acest motiv, dar si pentru siguranta pe care o garanteaza acest mijloc de transport, tot mai multi timisoreni aleg cu incredere autocarul sau microbuzul pentru calatoriile de afaceri sau turistice.

Traunstein este un oras cunoscut pentru cele mai frumoase traditii germane. Daca vrei sa te bucuri de o atmosfera superba de sarbatoare, calatoreste in Traunstein in timpul evenimentului  numit Giorgiritt. Exista traditia ca in acesta zi cei mai frumosi cai, impodobiti de sarbatoare, sa defileze prin oras. Localnicii se costumeaza in straie medievale si il sarbatoresc pe Sfantul Gheorghe intr-unul dintre cele mai originale moduri.

Giorgiritt nu este singura atractie pe care o gasesti aici. Traunstein este un oras renumit pentru ospitalitatea bavareza, pentru fabricile de bere si pentru peisajul natural impresionant. Rezerva-ti un bilet de autocar pentru transportul de persoane Timisoara Traunstein si bucura-te de un oras in care vestigiile medievale sunt o incantare pentru turisti.

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport Persoane Timisoara Germania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.