Transport persoane Timisoara Wurzburg

De la Timisoara la Wurzburg poti calatori cu autocarul. Este o solutie de transport sigura si confortabila, cu preturi convenabile. De ce ar trebui sa calatoresti cu autocarul de transport persoane Timisoara Wurzburg?

Wurzburg este un oras deosebit, care merita sa fie vizitat, iar numele lui ne aminteste de cateva momente unice din istoria si din cultura statului german.

Wurzburg este un oras reconstruit. In timpul razboiului, el a fost distrus in proportie de 90% in doar 17 minute. Cladirile au fost refacute astfel incat sa readea stilul gotic initial in cele mai mici detalii.

Wurzburg este centrul universitar de care se leaga descoperirea razelor X, o descoperire pentru care Wilhelm Conrad Rontgen a fost premiat cu Nobel.

In Wurzburg se gaseste cea mai mare fresca din lume, adapostita in Palatul Rezidenz, un obiectiv turistic important pe care trebuie sa il vizitezi.

Pe langa aceste particularitati care fac din Wurzburg un oras unic in Germania si in lume, ai ocazia aici sa admiri cladiri cu arhitectura gotica deosebita. Asezarea langa raul Main, intr-o zona preponderent viticola este un alt atu al orasului Wurzburg.

Viziteaza capitala regiunii Francofonia Inferioara pentru frumusetea ei! Cultura si istoria sunt doua mari motive pentru care ar trebui sa iti rezervi cat mai curand un bilet de autocar Timisoara Wurzburg. Nu mai amana! Acum ai oferte avantajoase care iti permit sa calatoresti mai confortabil, mai des, mai sigur!

About Cosmin Novum

Curse transport persoane din Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes si Resita in orase din Anglia si Germania.
This entry was posted in Transport Persoane Timisoara Germania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.